U bevindt zich hier: advocaten » lelystad

Op zoek naar advocaat in de regio Lelystad?

Ik sta achter u. Als u mijn hulp nodig hebt, bent u meestal in een onprettige, vervelende of zelfs nijpende situatie beland. Een situatie waarin u een tegenpartij hebt. U voelt misschien onrecht, onmacht, teleurstelling, onzekerheid, verdriet, wraakzucht of woede. Begrijpelijk: wie is er meer betrokken bij het conflict dan uzelf?

Als advocaat laat ik er dan ook geen gras over groeien. Ik reageer adequaat op uw aanvraag en zorg dat uw zaak aandacht krijgt. Daarbij neem ik uw belangen als uitgangspunt. Maar wat zijn uw belangen en wat is juridisch gezien de meest verstandige opstelling? In dat opzicht mag u van mij een nuchtere en professionele aanpak verwachten.

Actief als advocaat in de regio Lelystad

Als advocatenkantoor ben ik al jarenlang actief in de regio van Lelystad. Ik heb ervaring en expertise met betrekking tot uiteenlopende rechtsgebieden.

Naast de reguliere zaken ben ik dagelijks betrokken bij zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Klik hier voor meer informatie.

Hulp nodig? 0527 - 610 710 Neem contact op

Online hulp tool

Dagvaarding op
de mat?

Stuur je brief of dagvaarding digitaal op en ik vertel je kosteloos of ik iets voor je kan betekenen.


UPLOAD EEN FOTO/SCAN VAN DE BRIEF

Mijn gegevens

over ons

Wij staan achter u

Als u onze hulp nodig hebt, bent u meestal in een onprettige, vervelende of zelfs nijpende situatie beland. Een situatie waarin u een tegenpartij hebt... lees meer...

Rechtsgebieden

Rechtsgebieden

Als advocatenkantoor kunnen we u van dienst zijn op verschillende rechtsgebieden. Binnen deze disciplines volgen we voortdurend opleidingen; zo blijven... lees meer...

WERKGEBIED

Mijn werkgebied is voornamelijk gelegen in de Noordoostpolder en de dorpen/steden daaromheen.

HULSHOF ADVOCATUUR

Locatie Hulshof Advocatuur
  • Nederlandse Orde van Advocaten

    Lid van de Nederlandse Orde van Advocaten

  • Geschillencommissie Advocatuur

    Lid van de Geschillencommissie Advocatuur

Onder de Toren 26
8302 BV Emmeloord

Tel. (0527) 610 710
Fax. (0527) 610 720