U bevindt zich hier: advocaten » lemmer

Uw advocaten in Lemmer

Als advocaten in Lemmer laten wij er geen gras over groeien. We reageren adequaat op uw aanvraag en zorgen dat uw zaak aandacht krijgt. Daarbij nemen we uw belangen als uitgangspunt. Maar wat zijn uw belangen en wat is juridisch gezien de meest verstandige opstelling? In dat opzicht mag u van ons een nuchtere en professionele aanpak verwachten. Eerst bepalen we de beste juridische strategie; daarna zijn we vasthoudend en doortastend tot voor de rechter.

In welke fase van een conflict u ook bent, we geven u zo goed mogelijk advies; ook leggen we u helder uit hoe we te werk gaan en wat de vele juridische termen betekenen. 

Actieve advocaat in Lemmer

Als advocatenkantoor zijn we al jarenlang actief in Lemmer. Advocaten Harriët Hulshof en Esther Uijt de boogaardt vormen een maatschap onder de naam Hulshof Advocaten welke gevestigd is in Emmeloord. Samen hebben we veel ervaring en expertise met betrekking tot uiteenlopende rechtsgebieden.

Naast de reguliere zaken zijn we dagelijks betrokken bij zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Klik hier voor meer informatie.

Hulp nodig? 0527 - 610 710 Neem contact op

Online hulp tool

Dagvaarding op
de mat?

Stuur je brief of dagvaarding digitaal op en ik vertel je kosteloos of ik iets voor je kan betekenen.


UPLOAD EEN FOTO/SCAN VAN DE BRIEF

Mijn gegevens

over ons

Wij staan achter u

Als u onze hulp nodig hebt, bent u meestal in een onprettige, vervelende of zelfs nijpende situatie beland. Een situatie waarin u een tegenpartij hebt... lees meer...

Rechtsgebieden

Rechtsgebieden

Als advocatenkantoor kunnen we u van dienst zijn op verschillende rechtsgebieden. Binnen deze disciplines volgen we voortdurend opleidingen; zo blijven... lees meer...

WERKGEBIED

Mijn werkgebied is voornamelijk gelegen in de Noordoostpolder en de dorpen/steden daaromheen.

HULSHOF ADVOCATUUR

Locatie Hulshof Advocatuur
  • Nederlandse Orde van Advocaten

    Lid van de Nederlandse Orde van Advocaten

  • Geschillencommissie Advocatuur

    Lid van de Geschillencommissie Advocatuur

Onder de Toren 26
Postbus 131
8300 AC Emmeloord

Tel. (0527) 610 710
Fax. (0527) 610 720