U bevindt zich hier: jeugdstrafrecht

Jeugd(straf)recht

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en word je verdacht van een strafbaar feit? Onder bepaalde omstandigheden kan je naar de officier van justitie en/of de kinderrechter worden verwezen. Een periode waarin er veel op je afkomt en jij en je ouders je wellicht afvragen wat je het beste kunt doen.

Zo kan je ook veel vragen hebben als Jeugdzorg of je ouders willen dat je in een pleeggezin of jeugdinstelling gaat wonen. Of als je dat zelf wilt. Wordt zo’n verzoek aan de rechter voorgelegd, dan kun je contact met mij opnemen.

Hulshof Advocatuur werkt op het gebied van jeugd(straf)recht samen met Poppe advocatuur te Kampen. Mr Dick Pieter Poppe kent precies de regels van het jeugd(straf)recht en helpt jou. Hij gaat jouw zaak zo goed mogelijk verdedigen. Of het nu gaat om een uithuisplaatsing of een strafzaak. De ene keer is het doel een strafvermindering. De andere keer neemt hij alleen met vrijspraak genoegen. Maar altijd gaat hij voor het maximum haalbare!

Als hij zich in je zaak gaan verdiepen, overlegt hij steeds met jou en je ouder(s) en/of voogd(en). Hij legt jou precies uit wat alle juridische termen betekenen en hoe de rechtszaak verloopt. Zo heb je in deze periode met veel onzekerheden in elk geval de zekerheid van een goede en duidelijke advocaat.

Hulp nodig? 0527 - 610 710 Neem contact op

Online hulp tool

Dagvaarding op
de mat?

Stuur je brief of dagvaarding digitaal op en ik vertel je kosteloos of ik iets voor je kan betekenen.


UPLOAD EEN FOTO/SCAN VAN DE BRIEF

Mijn gegevens

Over ons

Over mij

Als u mijn hulp nodig hebt, bent u meestal in een onprettige, vervelende of zelfs nijpende situatie beland. Een situatie waarin u een tegenpartij hebt. U voelt misschien onrecht... lees meer...

voor het mkb

Voor het mkb

Afspraak is afspraak. Dat is een prettige houding in het zakendoen. Maar wat als er een discussie oplaait? Als een contract ontbonden moet worden of afspraken worden... lees meer...

WERKGEBIED

Mijn werkgebied is voornamelijk gelegen in de Noordoostpolder en de dorpen/steden daaromheen.

HULSHOF ADVOCATUUR

Locatie Hulshof Advocatuur
  • Nederlandse Orde van Advocaten

    Lid van de Nederlandse Orde van Advocaten

  • Geschillencommissie Advocatuur

    Lid van de Geschillencommissie Advocatuur

Onder de Toren 26
8302 BV Emmeloord

Tel. (0527) 610 710
Fax. (0527) 610 720