U bevindt zich hier: tarieven

Tarieven

Als u juridische hulp nodig hebt, kan ik u verder helpen. Zowel particulieren als ondernemers help ik hun gelijk te halen c.q. tot een goede oplossing te komen. Daar kunnen inmiddels vele klanten in de Noordoostpolder over meepraten. U vraagt zich misschien alleen af wat de kosten zijn. Dat kan ik u nog niet precies vertellen. Maar een paar dingen moet u in elk geval weten:

  • De vergoedingen die ik in rekening breng zijn doorgaans lager dan het landelijk gemiddelde.
  • Hebt u als particulier mijn hulp nodig? Grote kans dat de kosten deels vergoed worden door de overheid. Dit wordt geregeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Als advocaat ben ik ook ingeschreven bij deze instantie. Voldoet u aan de voorwaarden voor een vergoeding (onder meer qua inkomen en vermogen), dan betaalt u aan ons alleen een door de Raad van Rechtsbijstand vastgestelde eigen bijdrage.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten over mijn tarieven. Wilt u meer weten over de hoogte van de eigen bijdragen die door de Raad van Rechtsbijstand worden opgelegd, dan vindt u die informatie op www.rvr.org.

Hulp nodig? 0527 - 610 710 Neem contact op

Online hulp tool

Dagvaarding op
de mat?

Stuur je brief of dagvaarding digitaal op en ik vertel je kosteloos of ik iets voor je kan betekenen.


UPLOAD EEN FOTO/SCAN VAN DE BRIEF

Mijn gegevens

rechtsgebieden

Rechtsgebieden

Als advocatenkantoor kan ik u van dienst zijn op verschillende rechtsgebieden. Binnen deze disciplines volg ik voortdurend opleidingen; zo blijf ik op de hoogte... lees meer...

Over ons

Ik sta achter u

Als u mijn hulp nodig hebt, bent u meestal in een onprettige, vervelende of zelfs nijpende situatie beland. Een situatie waarin u een tegenpartij hebt. U voelt misschien onrecht... lees meer...

WERKGEBIED

Mijn werkgebied is voornamelijk gelegen in de Noordoostpolder en de dorpen/steden daaromheen.

HULSHOF ADVOCATUUR

Locatie Hulshof Advocatuur
  • Nederlandse Orde van Advocaten

    Lid van de Nederlandse Orde van Advocaten

  • Geschillencommissie Advocatuur

    Lid van de Geschillencommissie Advocatuur

Onder de Toren 26
8302 BV Emmeloord

Tel. (0527) 610 710
Fax. (0527) 610 720